|
|
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
MALZEMELER
1 kg süt 1,5 su bardağı toz şeker 2 çorba kaşığı pirinç unu 1 su bardağı un yarım paket margarin 1 paket vanilya,tarçın isteğe bağlı 1 tatlı kaşığı haşlanmış ,didilmiş tavuk ğöğüsü HAZIRLANIŞI Margarin eritilir un ilave edilip kavrulur Pirinç unu, şeker, süt, vanilya, ilave edilip kaynayana kadar karıştırılır Yağlanmış borcama dökülüp buz dolabında 2 saat bekletilir Sonra kesilerek ve üzerine tarçın veya hindistan cevizi dökülerek servis yapılır. |
Alıntı
|
Etiketler |
göğsü, tavuk |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Fırında Mantarlı ve Balkabaklı Tavuk | Ozge | Et-Tavuk ve Balık Yemekleri | 0 | 20.Mayıs.2020 00:49 |
Bamyalı Tavuk Tarifi | Ozge | Et-Tavuk ve Balık Yemekleri | 0 | 20.Mayıs.2020 00:49 |
Ekzotik Tavuk Çorbası (4 Kişilik) | Ozge | Çorbalar | 0 | 20.Mayıs.2020 00:42 |