ForumGez.Com   reklam

Geri Git   ForumGez.Com > Erkekler ve Kadınların Dünyası > Yemek Tarifleri > Tatlılar

Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22.Mayıs.2020, 00:21   #1
DurumuÇevrimiçi
Ozge
Genel Sorumlu
 Ozge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
357
MESAJLAR
127
KONULAR
10
REP PUANI
Üye No:
6
Üye Tarihi:
18.Mayıs.2020
Şehir:
Beğendiği:
0
Beğenileri:
21
Level:
17 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım:
623 / 623
Güç:
53 / 53
Tecrübe:
63%
Tic. Sayı:
0
FG Ticaret:
%
Standart Tavuk Göğsü

MALZEMELER



1 kg süt


1,5 su bardağı toz şeker

2 çorba kaşığı pirinç unu

1 su bardağı un

yarım paket margarin

1 paket vanilya,tarçın

isteğe bağlı 1 tatlı kaşığı haşlanmış ,didilmiş tavuk ğöğüsü


HAZIRLANIŞI

Margarin eritilir un ilave edilip kavrulur



Pirinç unu, şeker, süt, vanilya, ilave edilip kaynayana kadar karıştırılır



Yağlanmış borcama dökülüp buz dolabında 2 saat bekletilir



Sonra kesilerek ve üzerine tarçın veya hindistan cevizi dökülerek servis yapılır.

  Alıntı
 

Etiketler
göğsü, tavuk

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Fırında Mantarlı ve Balkabaklı Tavuk Ozge Et-Tavuk ve Balık Yemekleri 0 19.Mayıs.2020 23:49
Bamyalı Tavuk Tarifi Ozge Et-Tavuk ve Balık Yemekleri 0 19.Mayıs.2020 23:49
Ekzotik Tavuk Çorbası (4 Kişilik) Ozge Çorbalar 0 19.Mayıs.2020 23:42