ForumGez.Com

irc


Geri Git   ForumGez.Com > Erkekler ve Kadınların Dünyası > Yemek Tarifleri > Tatlılar


Fas Sütlacı


Like Tree1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ozge

 
NOTICE Notice: This is an old thread. The last post was 1220 days ago. If your post is not directly related to this discussion please consider making a new thread.

 
Seçenekler Stil
Alt 20.Mayıs.2020, 00:45   #1
DurumuÇevrimdışı
Administrator
Ozge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No: 6
Üyelik tarihi: 19.Mayıs.2020
Şehir:
Mesaj Sayısı: 448
Konu Sayısı: 114
Beğendikleri: 0
Alınan Beğeni: 28
FG Ticaret Sayısı: (0)
FG Ticaret Yüzdesi: (%)
Ruh Halim: none

Standart Fas Sütlacı

Malzemeler

450 gr kırık pirinç
300 ml su
25 gr pudra şekeri
1 çubuk tarçın
50 gr tereyağı
Yarım çay kaşığı tuz
350 ml süt



Badem Esansı İçin
25 gr dövülmüş badem
60 ml sıcak su

Süslemek için
File badem
Tarçın
Taze meyveler

Yapılışı

Sıcak su ve bademi mutfak robotunda püre haline getirin. Bir tencereye su, pirinç, şeker, tarçın, tuz, badem esansı, sütün yarısı ve tereyağının yarısını ekleyin. Hepsini karıştırıp kapağı kapalı olarak kaynatın. Gerekirse süt ekleyin. Kalan sütü ilave edip muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Sütlacı servis kaselerine aktarın. Üzerlerine file badem serpin. Tarçın serpip meyvelerle birlikte servis yapın.

Owner bunu beğendin
  Alıntı
Alt 20.Mayıs.2020, 00:52   #2
DurumuÇevrimdışı
Site Sahibi
Owner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No: 3
Üyelik tarihi: 18.Mayıs.2020
Şehir: 61 Trabzon
Mesaj Sayısı: 981
Konu Sayısı: 361
Beğendikleri: 357
Alınan Beğeni: 231
FG Ticaret Sayısı: (0)
FG Ticaret Yüzdesi: (%)
Ruh Halim: Cok Yorgun

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapta resmini at foruma @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakarak doyuyormuş

  Alıntı
 

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı