|
|
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() |
![]() ![]() Taze mısırı haşlarken renginin solmaması için ateşten indirmeden bir dakika önce tencereye bir çay kaşığı limon suyu katınız. Mısırı pişirirken suya tuz katarsanız sertleşir ve geç pişer. Mısırı haşlarken kabuklarını tencerenin dibine seriniz. ![]() ![]() |
Alıntı
|
Etiketler |
kaynatmanın, mısır, noktaları |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Mısır Mitolojisi Tanrıları Aile Ağacı | Damla | Mitoloji | 0 | 25.Mayıs.2020 10:23 |
Mısır Ununun Yararlarını Biliyor Musunuz? | Amookie | Bunları Biliyor musunuz? | 0 | 20.Mayıs.2020 03:30 |